Publication type: | Conference other |
Type of review: | Not specified |
Title: | Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools |
Authors: | Huber, Petra |
Conference details: | Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016 |
Issue Date: | 2016 |
Language: | German |
Subjects: | Testung; Sensorik; Kosmetik |
Subject (DDC): | 600: Technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/6401 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Huber, P. (2016). Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools. Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016.
Huber, P. (2016) ‘Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools’, in Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016.
P. Huber, “Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools,” in Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016, 2016.
HUBER, Petra, 2016. Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools. In: Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016. Conference presentation. 2016
Huber, Petra. 2016. “Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools.” Conference presentation. In Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016.
Huber, Petra. “Qualität „spürbar“ machen : sensorische Testmethoden als wertvolle Tools.” Weiterbildungsevent SWISS SCC, Olten, 15. September 2016, 2016.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.